tag:blogger.com,1999:blog-4841634717195958165.post1667570679032253651..comments2023-05-02T11:37:21.720+02:00Comments on BREAD & BREAKFAST: REDONDO DE SOJA TEXTURIZADA-THERMOMIXsusannahttp://www.blogger.com/profile/18222862045771403035noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-4841634717195958165.post-83255011213406488962010-05-14T15:55:51.839+02:002010-05-14T15:55:51.839+02:00Gràcies Elisenda,queda una textura genial,t´agrada...Gràcies Elisenda,queda una textura genial,t´agradaria molt,estic segura.I el millor quan menges aquest plats de soja texturitzada és que és molt saciant,però no et sens pesada després,senten molt bé. Besets.susannahttps://www.blogger.com/profile/18222862045771403035noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4841634717195958165.post-24945646152967336342010-05-14T15:50:26.959+02:002010-05-14T15:50:26.959+02:00Nati,pues tenemos que cuidarnos,que unos segundos ...Nati,pues tenemos que cuidarnos,que unos segundos de placer cuando comemos algo que nos perjudica,son dias de dolores,diarreas,etc,nos sale muy caro!Besossusannahttps://www.blogger.com/profile/18222862045771403035noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4841634717195958165.post-77193641312395878592010-05-13T13:41:12.176+02:002010-05-13T13:41:12.176+02:00M'encanten aquestes receptes que fas "d&#...M'encanten aquestes receptes que fas "d'imitació a carn"!. La pinta és molt bona! Quina textura té quan la talles? es fa a bocinets o és compacta?? Quina gana m'ha entrat!Elisendahttp://laboratoridecuina.wordpress.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4841634717195958165.post-48873052114208505722010-05-13T01:31:03.713+02:002010-05-13T01:31:03.713+02:00Qué buena pinta!. Debería empezar a cuidarme ya, p...Qué buena pinta!. Debería empezar a cuidarme ya, porque me cuido dos días y al tercero ya estoy comiendo de todo, y no puede ser.<br />Un besonatihttps://www.blogger.com/profile/17075774829808810992noreply@blogger.com